ΝΕΑΡ - ΠΑΟ Αλφάς 0-3 : Μέσα σε 7 λεπτά έγιναν... επτάψυχοι

Τελικά δεν τα κατάφερε να δώσει το παρόν στο «οικογενειακό ραντεβού». Η ΝΕΑΡ, όπως και στο πρώτο αγώνα στην Αλφά, έτσι και στον απογευματινό επαναληπτικό της Σοχώρας, το συγκρότημα του Γιώργου Μπαστάκη, «λύγισε» μετά το 70’ και με την αντίπαλο του να μην έχει μέχρι εκείνη την στιγμή καταφέρει να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις για την εστία του Βαγγέλη Παλάσση. Όμως το σφύριγμα της λήξης την βρήκε να φεύγει για τον Μυλοπόταμο με το τελικό 0-3 να αποτελεί προϊόν μόλις 7 λεπτών επιθετικής της δραστηριότητας.

Έχασαν ευκαιρίες και Αλιάϊ

Οι «μπλέ» έδειξαν θετικό πρόσωπο από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης και με κοντρολαρισμένο ποδόσφαιρο δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο τρεις ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στο πολύτιμο γκολ που θα ισοφάριζε το 1-0 του πρώτου αγώνα. Τα σουτ των Αλέκου Αλιάϊ στο 34’, Γκέρο Σέχου (35’) και Αιμιλιάνου Τσακάϊ ακριβώς με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου σταμάτησαν πάνω στον τερματοφύλακα Σφεντίλη των φιλοξενούμενων δίνοντας υποσχέσεις για την επανάληψη στην υπόθεση πρόκριση. Εκεί όμως ο τραυματισμός του δραστήριου Αλέκου Αλιάϊ κόστισε στο επιθετικό πρόσωπο που είχε μέχρι τότε η ΝΕΑΡ, που είδε μάλιστα σε μια ανύποπτη φάση στο 70’και χωρίς οι φιλοξενούμενοι να έχουν καταφέρει να γίνουν απειλητικοί να ανοίγουν το σκορ με πλασέ του Χριστουλάκη.

Σε 7’ άλλαξαν όλα  

Μέχρι οι μικροί του Γιώργου Μπαστάκη να συνέλθουν από το γκολ, οι παίκτες του Γιάννη Τσαχάκη, πέτυχαν ακόμη δυο τέρματα με τον Σχοινά στο 72’ και τον Χριστουλάκη στο 76, δίνοντας τέλος σε οποιαδήποτε ουσιαστική αντίδραση στην ΝΕΑΡ, που όμως δημιούργησε ακόμη δυο φάσεις με τον Γκέρο Σέχου στο 74 και τον Ίβο Τσακάλη στο 77’ που όμως δεν τους χάρισαν το γκολ της τιμής.

ΝΕΑΡ : Παλάσσης, Τσακάϊ, Ουρανός, Κασιάρας(71' Τσακάλη), Μιχαηλίδης, Μπερβανάκης, Σέχου Γκ.(77' Μενιουδάκης), Φαρσάρης, Κριτσιώτης (65΄Ξυδάκης), Αλιάϊ (56' λ.τ. Βασαδάκης), Βλατάκης.