Συνεχίζουμε την μεταγραφική... Βαβούρα-κη

Μια ακόμη μεταγραφή που μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερη ισχύ και ποιότητα στα μετόπισθεν της ομάδας, πραγματοποίησε ο Αστέρας μας που συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον σε όσους μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στο δυναμικό του. Ο 26χρονος Γιώργος Βαβουράκης που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως αμυντικό χαφ, ανήκει πλέον και επίσημα στο ρόστερ του Αστέρα Ρεθύμνου. Ο γεννημένος στις 4 Μαρτίου 1992 αμυντικός, ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 9 ετών από τις Ακαδημίες του Α.Ο. Σπηλίου και «αφιέρωσε» το ταλέντο του μέχρι τώρα στην ίδια ομάδα, φορώντας την φανέλα των αντρών στα 16 του χρόνια το 2008, όταν και πανηγύρισε μαζί της την άνοδο από την δεύτερη ιεραρχικά κατηγορία των πρωταθλημάτων Ρεθύμνου στην Α’ ΕΠΣΡ.

Η καριέρα του Γιώργου Βαβουράκη :

2001 – 2008 :Α.Ο. Σπηλίου – τμήματα υποδομής

2008 – 2009 : Α.Ο. Σπηλίου – Β’ ΕΠΣΡ (άνοδος στην Α’ ΕΠΣΡ)

2009 – 2018 : A.O. Σπηλίου – Α’ ΕΠΣΡ

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας για την μεταγραφή :

«Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, ανακοινώνει την μεταγραφή του Γιώργου Βαβουράκη. Ο 26χρονος (γεννημένος στις 4 Μαρτίου 1992) παίκτης μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και σαν κεντρικός αμυντικός και σαν αμυντικό χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Σπηλίου και συνέχισε στο αντρικό τμήμα της ίδιας ομάδας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην τρέχουσα σεζόν, με υγεία και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση των στόχων μας».

Γιώργος Βαβουράκης : «Το μείγμα νεαρών και πιο έμπειρων θα πετύχει»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την μεταγραφή του στο Αστέρα μας, εμφανίστηκε στις σχετικές του δηλώσεις, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα Γιώργος Βαβουράκης. Ο 26χρονος μεσοαμυντικός τόνισε μεταξύ άλλων. «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα Ρεθύμνου. Είναι μια ομάδα με μεγάλους σε ποιότητα παίκτες. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και υπόσχομαι να δώσω τα μέγιστα των ικανοτήτων μου για την πραγματοποίηση των στόχων μας. Πιστεύω ότι το «μείγμα» νεαρών και ταλαντούχων, με πιο έμπειρους και μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες θα πετύχει και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται. Είναι ένα καλό σύνολο που είμαι σίγουρος ότι θα έχει και το ανάλογο αποτέλεσμα».