ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΕΛΛΙΩΝ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 7-2 : Επηρεασμένοι από γήπεδο και αέρα, δεν είχαν τον ίδιο <<αέρα>>

Εμφανώς επηρεασμένοι από τις γηπεδικές συνθήκες του μικρού σε διαστάσεις αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Σελλίων, αλλά και με τον ισχυρό άνεμο να συνοδεύει τις προσπάθειες όσον συμμετείχαν στον απογευματινό αγώνα, τα μικρά «καναρίνια» του Κεραυνού δεν απέδωσαν το ορθολογικό ποδόσφαιρο που τα είχαμε συνηθίσει στους πρώτους δυο αγώνες τους γνωρίζοντας την ήττα από τον Φοίνικα με 7-2. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Καραντάθα που είχε στις τάξεις του και τους Χατζηπαράσχο και Σπαντιδάκη, που πραγματοποίησαν την πρώτη τους συμμετοχή, προηγήθηκε στο σκορ, μόλις στο 7’ χάρις σε ένα γεμάτο σουτ του Θεοδοσουλάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

 Όμως η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι, γνωρίζοντας καλύτερα τον αγωνιστικό χώρο τους οδήγησε στην ολική ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο, έστω και αν ο Κούρος με εκτέλεση κόρνερ με το αριστερό πόδι από την δεξιά πλευρά στο 41’, πέτυχε εκ’ νέου ένα υπέροχο γκολ για τους μικρούς μας, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό, για να τους οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 88’ πάντως προσθέσαμε στο ενεργητικό μας και ένα δοκάρι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μικελάτου. Τα «καναρίνια» μας πάντως, σιγά-σιγά μαζεύονται και σύντομα η εικόνα αλλά και τα αποτελέσματα αναμένεται να είναι διαφορετικά.

Κεραυνός Ρεθύμνου : Χριστοδουλάκης (46’ Νικολουδάκης), Δρανδάκης, Κούρος, Μελαδάκης (76’ Γαϊτάνης), Καπετανάκης (65’ Ελευθεράκης Γ.), Μικελάτος, Χατζηπαράσχος, Σπαντιδάκης, Ντεμάϊ, Θεοδοσουλάκης (30’ λ.τ. Ταχτατζής), Γκάκι.