ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ - ΝΕΑΡ : Όπου γης και πατρίς και τις ημέρες ξεκούρασης να είναι τρεις...

Μετρώντας μόλις τρεις ημέρες ξεκούρασης και περισυλλογής, από την προηγούμενη επίσημη υποχρέωση της κόντρα στην Κάλυβο, η ΝΕΑΡ μας, ρίχνεται ξανά στην «μάχη» του πρωταθλήματος, κόντρα σε έναν αντίπαλο που γνωρίζει όσο και η ίδια τον τάπητα που θα πατήσει, αυτή την Κυριακή. Από τα ποδοσφαιρικά «αξημέρωτα» λοιπόν (11.00), η δεύτερη ομάδα μας στην Α’ ΕΠΣΡ, «φιλοξενείται» τυπικά από έναν συντοπίτη, με τον οποίο μοιράζεται το ίδιο «σπίτι», τον ίδιο τάπητα, την ίδια παραθαλάσσια θέα, τις ίδιες ανάσες. Για το συγκρότημα του Γιώργου Μπαστάκη αυτή η εβδομάδα περιλάμβανε δυο ισχυρούς αντιπάλους. Την Τετάρτη την Κάλυβο και σήμερα ως γηπεδούχο, τον Ρεθυμνιακό.

Όμως έστω και με τις απουσίες τους (Σφακιανάκης, Παλάσσης, Λαμπράκης, Άλβιν Γκέρο, Βλάχος, Ουρανός), οι ΝΕΑΡοί του «Ομίλου» μας θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, απέναντι σε μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες αλλά και στόχους, για την φετινή σεζόν. Έχοντας αποκομίσει ήδη τις πρώτες εμπειρίες τους από το ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα, οι ταλαντούχοι «πορτοκαλί» αλλά και με χρωματικές τάσεις προς το «μπλε» θέλουν να δείξουν ότι πατούν γερά σε έναν τάπητα, που τους είναι πολύ γνωστός, έστω και αν σήμερα θα εμφανιστούν σε αυτόν, ως φιλοξενούμενοι. Ο Κώστας Βασαδάκης που ανησύχησε πολλούς με τον τραυματισμό του λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του ματς με την Κάλυβο, όχι απλά ξεπέρασε τους όποιους πόνους, αλλά θέτει και υποψηφιότητα και για το αρχικό σχήμα. Αντίθετα ο Βαγγέλης Παλάσσης που τραυματίστηκε ατυχώς στην προθέρμανση του ίδιου αγώνα, αντιμετωπίζει πρόβλημα που θα τον κρατήσει μακριά από την αναμέτρηση με τον Ρεθυμνιακό, με πιο πιθανό αντικαταστάτη του, τον Κώστα Βιταλάκη.

Σύμφωνα λοιπόν με το παραπάνω «ιατρικό ανακοινωθέν», αλλά και το «απουσιολόγιο» του, ο Γιώργος Μπαστάκης θα έχει να επιλέξει ανάμεσα στους : Βιταλάκη, Τριποδιανό, Τάκα, Ξυδάκη, Αλιάϊ, Τσακάϊ. Κασιάρα, Φαρσάρη, Μιχαηλίδη, Μελαδάκη, Βλατάκη, Μπερβανάκη, Ψωμά, Ι. Τσακάλι, Κριτσιώτη, Μενιουδάκη και Βασαδάκη.