ΣΠΗΛΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ : Για να τριτώσει το...καλό

Σε ένα ματς όπου οι «παντογνώστες» και ημιμαθείς ποδοσφαιρόφιλοι το χαρακτηρίζουν εύκολο, ο Αστέρας μας καλείται να αποδείξει ότι είναι ετοιμοπόλεμος και για αυτή την επίσημη υποχρέωση του. Το ίδιο σοβαρός, το ίδιο απλοϊκός, το ίδιο μετρημένος και ουσιαστικός. Ο Αστέρας που όλοι γνωρίζουμε, που για αρκετούς από τους αντιπάλους του δεν ήταν υπολογίσιμος και όμως με την ποιότητα, αξία και ομοιογένεια που τον διακρίνει, έχει πετύχει το απόλυτο των νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που τον κάνει να μην έχει κανένα «ψεγάδι», εκεί που προκλήθηκε να δώσει αποδείξεις.

Μια ομάδα, ένα σύνολο, μια παρέα, που όμως ξέρει πότε απαιτείται να είναι σοβαρή και πότε χαλαρή. Και αύριο στο γήπεδο του Σπηλίου θα έχει και πάλι την σοβαρότητα που χρειάζεται για να συνεχίσει το σερί που την διατηρεί στον «αφρό», σε διάψευση όλων εκείνων που δεν πίστευαν στο μείγμα έμπειρων και νέας γενιάς στην οποία δείχνουν εμπιστοσύνη ο Ηλίας Ασπρομάτης και ο Γιώργος Καλλιγιάννης και δέχονται από εκείνη ως ανταπόδοση τις επιτυχίες. Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός μας και ο άμεσος συνεργάτης τους και γυμναστής της ομάδας μας θα έχουν ολόκληρο το ρόστερ στην διάθεση τους, με μια μικρή εκκρεμότητα. Εκείνη της εναλλακτικής λύσης κάτω από τα δοκάρια των «Αστεριών». Η παρουσία του Νίκου Γαγάνη και του πιο μικρού Γιάννη Σταυγιαννουδάκη, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, με όλους τους υπόλοιπους να δημιουργούν την στατιστική και τις φιλοδοξίες τους στην 3η φετινή αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ. Και αυτή τουλάχιστον σε ομαδικό επίπεδο περιλαμβάνει το αξιοθαύμαστο 8-0 στην στατιστική, που κατατάσσει τον Αστέρα μας μαζί με τον Άρη, την ομάδα μας, ως την μοναδική απαραβίαστη αμυντικά, αλλά και ιδιαίτερα «καρπερή» επιθετικά της κατηγορίας.

 Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω ο Ηλίας Ασπρομάτης θα καταγράψει στην λίστα της αποστολής του, τους :  Παπαδάκη, Κασσέλα, Παναγιωτάκη, Ψυχουντάκη, Μαραθιανό, Βουτσά, Σαρρή, Δημήτρη, Κοντορινάκη, Πρινιανάκη, Ρότζεν, Ρηγάκη, Σπυριδάκη, Γαγάνη, Σταυγιαννουδάκη, Τσακάλι, Βάρδα, Λιονή, Μπουρνέλη, Χατζιάδη και Πετρίδη