ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ 1-9 : Η ηλικία θέλει υπομονή και το ταλέντο εμπειρίες...

Στην περίπτωση οποιασδήποτε άλλης ομάδας το τελικό σκορ του αγώνα της Κυριακής στην Σοχώρα, ανάμεσα στους πιτσιρικάδες του Κεραυνού μας και την Φλόγα Ρουστίκων (1-9) σίγουρα θα προκαλούσε έντονο προβληματισμό, η ακόμη και πιο έντονες συνέπειες… Στην περίπτωση των «καναρινιών» όμως το αποτέλεσμα της συνάντησης, γρήγορα ξεχάστηκε και τα χαμόγελα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στα πρόσωπα όλων. Ήταν βλέπετε η αγωνιστική εικόνα των μικρών «κίτρινων» εκείνη που άφησε ικανοποιημένους τους αρκετούς ποδοσφαιρόφιλους που βρέθηκαν στα πλαστικά καρεκλάκια του γηπέδου του περιφερειακού για κάτι παραπάνω από 90 λεπτά και έκανε ακόμη και τον τιμωρημένο προπονητή των φιλοξενούμενων Νταμιάν Κούτσμερουκ να δηλώσει ευχαριστημένος που μια ομάδα όπως ο σημερινός Κεραυνός βρέθηκε απέναντι στο συγκρότημα του. Το στρωτό ποδόσφαιρο, με εμφανή στοιχεία στην ανάπτυξη παιχνιδιού μέσω πολλών και σωστών μεταβιβάσεων, το γνωστό και ως passing game, η υπομονή, η γνώση κίνησης χωρίς μπάλα σε ελεύθερους χώρους, δίνοντας παραπάνω λύσεις στην επόμενη πάσα, αλλά και το ταλέντο ακόμη και σε ατομικό επίπεδο αγωνιστικής εικόνας, κάνουν τον Κεραυνό, την ξεχωριστή ομάδα της Β’ ΕΠΣΡ, που σύντομα θα συνοδέψει την εικόνα της και με τα θετικά αποτελέσματα. Μην παραβλέπει κανείς ότι το συγκρότημα του Παναγιώτη Καραντάθα αποτελείται από ταλαντούχους παίκτες γεννημένους τα έτη 2002 ως 2004 και είναι το πιο μικρό ηλικιακά της κατηγορίας.

Ξεκίνησαν με τα φαβορί…

Μάλιστα στις 2 πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα δυο φαβορί της, που κινούνται με βλέψεις την άνοδο στην μεγάλη των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών κατηγοριών του Ρεθύμνου. Τι λείπει από αυτή την ομάδα; Η εμπειρία. Όμως μέσα από τους αγώνες και την δουλειά που πραγματοποιεί ο Παναγιώτης Καραντάθας και αυτή δεν θα αργήσει να αποκτηθεί. Η Φλόγα πήρε προβάδισμα 0-5 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, χωρίς όμως αυτό να υποσκελίζει την εικόνα των μικρών του Κεραυνού. Τα «καναρίνια» επέστρεψαν σαφώς πιο βελτιωμένα και μέχρι το 62΄δημιουργούσαν αποσυντονισμό και προβλήματα στους φιλοξενούμενους, που έδειχναν σαν να έβλεπαν μια διαφορετική ομάδα απέναντι τους. Μάλιστα με ένα πολύ όμορφο γκολ του Βασίλη Γκάκι στο 47’ έδειξαν ότι έχουν τον τρόπο… Απλά ξανά η εμπειρία έδειξε ότι αρχικά το τρίλεπτο (62-63) και στην συνέχεια το πεντάλεπτο (88’-92’) ήταν αρκετά για να διαμορφώσουν το τελικό σκορ. Πάντως οι πιτσιρικάδες του Παναγιώτη Καραντάθα, έδειξαν ότι διαθέτουν τα βασικά στοιχεία. Η εμπειρία θα αποκτηθεί μέσα από την δουλειά που γνωρίζει πολύ καλά ο πεπειραμένος τεχνικός, αλλά και από «τριβή» μέσα από αγώνες.

Κεραυνός Ρεθύμνου : Νικολουδάκης, Ταχτατζής(50’ Ψωμάς), Κούρο (30’ λ.τ. Ελευθεράκης Γ. , Μελαδάκης, Καπετανάκης, Μικελάτος, Δρανδάκης, Χριστοδουλάκης, Ντεμάϊ, Θεοδοσουλάκης, Γκάκι (75’ Γαϊτάνης).