ΔημηΤΡεΙΑΔΑ μεταγραφών με Γελαδάρη

Είναι ο τρίτος που το όνομα ή το επίθετο του θα θυμίζει το γνωστό «Δημήτρη μου, Δημήτρη μου…» και θα εμπλουτίζει το δυναμικό του Αστέρα κατά την σεζόν που πρόσφατα ξεκίνησε. Ο Δημήτρης Γελαδάρης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα μας, που συνεχίζει την ενίσχυσή του με τον 23χρονο αμυντικό να μην ρίχνει όμως και την «αυλαία» των κινήσεων εμπλουτισμού του ρόστερ των «Αστεριών»  Ο γεννημένος στις 14 Δεκεμβρίου του 1995 οπισθοφύλακα, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και σαν στόπερ, αλλά και σαν δεξί μπακ, έχει καταγωγή από τα Γιάννενα, όμως τε περισσότερα χρόνια της ζωής του τα έχει περάσει στο Ρέθυμνο. Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία από τις Ακαδημίες της ΕΑΡ 2000 και με πέρασμα από Κεραυνό, Αστέρα Ρεθύμνου και Δόξα Πλατανέ, είναι έτοιμος να προσφέρει λύσεις στον Ηλία Ασπρομάτη για τον χώρο της άμυνας των «κυανοκίτρινων», προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη ισχύ στην οπισθοφυλακή του Αστέρα μας.

Η καριέρα του Δημήτρη Γελαδάρη :

1999 – 2010 : ΕΑΡ 2000 (Από 2007-2008 μετονομασία σε  Ρεθυμνιακός Α.Ο.)

2010 – 2011 : Κεραυνός Ρεθύμνου

2011 – 2014 : Αστέρας Ρεθύμνου

2017 – 2018 : Δόξα Πλατανέ

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας :

«Το Δ.Σ. του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αμυντικό ΓΕΛΑΔΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.  O γεννημένος στις 14/12/1995 παίκτης, αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ και του στόπερ και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των ομάδων του Ομίλου μας Αστέρα και Κεραυνού. Τον καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό αλλά και ομαδικό επίπεδο με τον ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ».

Δημήτρης Γελαδάρης : «Μου αρέσει που ο Αστέρας δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά».

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος όχι μόνο από την επιστροφή του στον Αστέρα μας, αλλά και με την νέα φιλοσοφία που υπάρχει πλέον στα «Αστέρια», εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «κυανοκίτρινος» ο Δημήτρης Γελαδάρης. Παρουσία του αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή Κώστα Μανουσάκη, υπέγραψε στα γραφεία της ομάδας μας την νέα συνεργασία του και λίγο μετά έσπευσε να τονίσει : «Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα τόσο σε επίπεδο τεχνικής όσο και πειθαρχίας. Παρακολούθησα τον αγώνα της Σοχώρας με τον Ερμή Ζωνιανών στην Σοχώρα και διαπίστωσα ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά σε επίπεδο προετοιμασίας. Είναι μια ομάδα που διατηρεί χαμηλούς τόνους, αλλά και πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Η πειθαρχία που υπάρχει, είναι από τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχει μια ομάδα, όπως και μια διοίκηση που να σου εμπνέει σιγουριά. Και αυτά τα έχει ο Αστέρας. Όμως αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι η νέα ομάδα μου, δίνει ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν με τον Αστέρα».