ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ:ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

ΡΗΓΑΚΗΣ:"ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ"

Σε δηλώσεις ενόψει του αγώνα της ομάδας μας με την Ε.Α.Π ο προπονητής της ομάδας μας Χρήστος Βασιλείου και ο επιθετικός της ομάδας μας Δημήτρης Ρηγακης στάθηκαν πολύ στην προσοχή που θέλει το ματς της Κυριακής.

Συγκεκριμένα ο κύριος Βασιλείου δήλωσε οτι η ομάδα ειναι έτοιμοι να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα οπως το Ατσιποπουλο και αυτό το μαρτυράει και η βαθμολογική θέση της.

Ο επιθετικός της ομάδας μας Δημήτρης Ρηγακης μιλησε για μια πολύ καλή περίοδο που βρίσκεται η ομαδα μας και θέλει να συνεχίσει ετσι τελειώνοντας αρχικά τον πρώτο γύρο με 5 στα 5.

Να ενημερώσουμε ότι απο το ματς της Κυριακής θα λείψει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας Γιώργος Βελονακης για οικογενειακούς λόγους

Αναλυτικά η δηλώσεις:

Βασιλείου: Πρέπει να προσέξουμε αρκετά με την ομάδα του Ατσιποπουλου,ειναι μια πολυ καλή ομάδα και αυτο το δείχνει η βαθμολογική θέση της.Εμεις δουλέψαμε σωστά όλη την εβδομάδα και ειμαστε έτοιμο αγωνιστικά και ψυχολογικά για να έρθει άλλη μια νίκη.

Ρηγάκης:Την Κυριακή έχουμε ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι.Η ομάδα ειναι προετοιμασμένη κατάλληλα.Θεωρώ ότι είμαστε σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση , αυτο πρέπει να το δείξουμε και μες στο γήπεδο . Έχουμε πέντε αγωνιστικές μέχρι να τελειώσει ο πρώτος γύρος πρέπει να πάμε να κάνουμε πέντε στα πέντε , μας εχει ετοιμασει ο κόουτς κατάλληλα για αυτο!